Kjetil Klakegg Bergheim www.minblogg.net

10nov/082

Å poste brev

Det å poste brev burde være en enkel sak, og jeg skal ikke si noe på det. Problemet oppstår når utstyret man bruker ikke fungerer som det skal, nemlig selve postkassen. Utenfor der jeg bor har jeg en rød postkasse og jeg skulle poste et brev. Det så sikkert noe komisk ut i dag, for jeg putter brevet inn i brevsprekken og ved en tilfeldighet snur jeg meg og der ligger et brev på bakken. Vel, tenker jeg, plukker det opp og ser at det er brevet jeg nettopp postet. Noe forundret ser jeg på brevet og tenker at jeg sikkert bommet på sprekken, men da jeg postet det en gang til, så viste det seg at det ikke var min skyld, men postkassen var bunnløs, bunnen manglet. Og brevet ble aldri postet.

Nå venter jeg på at en postmann skal lukke postkassen slik at jeg får postet brevet mitt. Jeg har ringt og varslet Posten om feilen og de sa de skulle fikse den. Jeg håper på en snarlig løsning, slik at jeg ikke utsetter dette brevet enda lengre...

Kategoriset under: Trondheim Legg igjen en kommentar
Kommentarer (2) Trackbacks (0)
  1. Hva med å poste brevet et annet sted?

  2. Hvorfor gidde å gå lengre enn høyst nødvendig?


Leave a comment

(required)

Ingen trackbacks ennå.