Kjetil Klakegg Bergheim www.minblogg.net

16nov/081

Å selge seg selv til avisene…

I dag hadde jeg og Asbjørn en liten diskusjon rundt blogging og det å selge seg selv til VG og Dagbladet. Som en del av dere kanskje har merket så dukker bloggposter opp nederst i artiklene til både VG og Dagbladet og Asbjørn mener dette blir det samme som å selge seg. Han om det, og til en viss grad kan jeg være helt enig med ham. Men et poeng med hans blogg er å tjene penger og han skriver følgende på bloggen sin:

Når det er mange nok av dere kommer jeg til å oversvømme siden med reklame, slik at jeg blir rik.

Å kommentere avisartikler er en effektiv måte å promotere bloggen sin på. Men det er viktig at det gjøres med ytters forsiktighet, slik at man ikke blir tatt for å være useriøs. En blogg jeg har lagt merke til er "Bob's blyge blogg" (liker ikke det faktum at jeg linker til bloggen hans, men dere må nesten få se forskjellen mellom seriøs kommentering og useriøs kommentering) som linker til stort sett alle artikler på Dagbladet og VG og får derfor mye oppmerksomhet rundt sin blogg. Han har videre overfylt siden sin med reklame for å tjene penger. Så Asbjørn; det er en forskjell mellom å kommentere artikler om man har noe vetigt noe å komme med og det å skrive innlegg bare for å få besøkende og tjene penger. Det siste gir ingen mening, bare en høyere tall på kontoen...

Dette var forøvrig bloggpost nummer 100 (og ikke så veldig seriøst ment innlegg)! Hurra for det!

Kommentarer (1) Trackbacks (0)
  1. Selvsagt er det forskjell. Og dette var tross alt en spøk. Likevel hadde jeg et poeng.


Leave a comment

(required)

Ingen trackbacks ennå.