Kjetil Klakegg Bergheim www.minblogg.net

18nov/080

Sultne amerikanere

Jeg føler av og til at amerikanerne er litt flinkere enn oss i Norge. Og da tenker jeg spesielt på et område; nemlig å spise nok mat, for de er stort sett aldri sultne. Det er E24.no som i går kveld kunne melde om at "700.000 barn gikk sultne i USA i løpet av 2007". Videre i artikkelen heter det at:

36 millioner barn og voksne gikk sultne på ett eller annet tidspunkt i 2007

I skrivende stund er jeg sulten. Jeg har møtt flere personer i dag som spiste fordi de var sulte. Faktisk kjenner jeg ikke en eneste en som aldri har vært sulten... Heldige amerikanere!

Liten uoffisiell quiz om sult: Har du noen gang vært sulten?

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ingen kommentarer ennå.


Leave a comment

(required)

Ingen trackbacks ennå.