Kjetil Klakegg Bergheim www.minblogg.net

20nov/082

Shell er ranet!

OK, Shell-stasjonen som er en av mine aller nærmeste naboer er i kveld bli ranet. Nok om det, for det er beskrivelsen av gjerningsmannen og tidspunktet jeg nå skal skrive om. Ranet skjedde ved midtnatt. Ifølge Dagbladet blir gjerningsmannen beskrevet slik:

Gjerningsmannen hadde på seg en svart finlandshette og marineblå jakke med «litt bobleaktig stoff» og blå dongeribukse. Han blir beskrevet som lys i huden, ca. 20 år, trolig etnisk norsk og rundt 180 cm høy.

1. Jeg har en blå dongeribukse
2. Jeg er ganske lys i huden
3. Jeg er ganske sikker på at jeg er etnisk norsk
4. Jeg er 189 cm høy, 9 cm +/- kan være vanskelig å se
5. Jeg er 20 år gammel
6. Jeg var på vei hjem fra Dragvoll i det aktuelle tidspunkt, stasjonen ligger på veien

Konklusjon: Jeg passer faktisk temmelig bra til beskrivelsen, men jeg har ingen finlandshette (aldri eid en) og jeg har ingen marineblå jakke, ergo; det var ikke meg!

Kategoriset under: Trondheim Legg igjen en kommentar
Kommentarer (2) Trackbacks (0)
  1. Jeg har sett deg i marineblå jakke og da vi hadde vors fant jeg en finlandshette på rommet ditt. Skal ikke si at det var deg, men MISTENKELIG

  2. 1. Ikke gått med en marineblå jakke så lenge jeg har kjent deg, bare en svart en :P
    2. Har aldri eid en finlandshette, uansett hva du har sett i fylla…


Leave a comment

(required)

Ingen trackbacks ennå.