Kjetil Klakegg Bergheim www.minblogg.net

17apr/090

Nøkkeljakt i søppelkonteineren

Naboen min hadde bestilt en pizza, og på veien for å hente den skulle han kaste søppelet i konteineren. Da han kom tilbake spurte han med fortvilelse i stemmen:

- Har noen av dere en lommelykt?

Noe undrende ser vi på han og lurer på hva han skal bruke den til, og flau som han er må han bare fortelle oss det. Han har mistet nøkkelen sin og må ut og lete etter den - i søppelkonteineren!

Jeg, den eneste med lommelykt, finner en han får låne og vi som satt i stuen blir med han ut for å lete. Han putter hodet sitt inn i konteineren, uten resultat. Vi prøver og, uten hell. Dermed blir konklusjonen at han rett og slett må gå ned i konteineren for å lete.

Han gjør seg klar for å gå ned i konteineren. Det lukter ikke godt, men heldigvis er det ikke lenge siden den ble tømt, så han har en forholdsvis lett oppgave. Vi åpner opp konteineren og han tar av seg jakken for å gå ned i den. Plutselig snur han seg flau bort og blir flauere enn noen gang tidligere: Nøkkelen hang rundt halsen hele tiden, under jakken. Vi lo. Hardt og lenge.

Kategoriset under: Trondheim Legg igjen en kommentar
Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ingen kommentarer ennå.


Leave a comment

(required)

Ingen trackbacks ennå.