Kjetil Klakegg Bergheim www.minblogg.net

23sept/092

Krav på rask og effektiv feilretting?

Facebook har problemer med teknikken om dagene. Jeg er blant dem som river meg litt i håret når problemene oppestår, noe som kanskje antyder en viss avhengighet. Men nok om det. VG Nett kan i dag også melde om problemene til Facebook og i den forbindelse har de laget en avstemning med følgende spørsmål:

Har man krav på rask og effektiv feilretting fra en gratistjeneste?

Jeg vet ikke hva VG Nett prøver på her, men man har vel aldri krav på rask og effektiv feilretting på en tjeneste som er gratis og frivillig å bruke? Om Facebook ønsker kan de legge inn så mange feil de bare vil. Det eneste jeg kan gjøre er å klage eller slette brukeren min. Men noe krav til Facebook, utenfor det som til enhver tid er nedfelt i lovverket i det aktuelle landet de opererer fra, kan jeg ikke påberope meg. Og der står det ingenting om at jeg har krav på stabilitet eller rask feilretting. At over 40 prosent av VG Nett sine brukere mener at man har krav på dette forundrer meg en smule...

Kommentarer (2) Trackbacks (0)
  1. Selvsagt har man krav på det. Selv om selve tjenesten er gratis for kunden/bruker så tjener personene bak facebook store penger.

  2. Riktignok tjener de penger, men det er opptil oss om vi vil bruke produktet eller ikke :)


Leave a comment

(required)

Ingen trackbacks ennå.