Kjetil Klakegg Bergheim www.minblogg.net

19apr/100

Askefast? Glem deg selv og hjelp andre!

Asken har i flere dager nå hindret folk på en effektiv måte å komme seg dit de skal. Alle fly har stått på bakken og folk lurer på hvordan man skal komme seg hjem fra ferie eller til et viktig møte. For å hjelpe folk, så har VG Nett laget en haikesentral, eller er det derfor VG Nett har laget haikesentralen? Vel, ikke ifølge seg selv iallefall. Smak på denne overskriften:

Askefast? Hjelp andre å komme seg dit de skal

Med andre ord: Dersom jeg sitter askefast, så skal jeg hjelpe andre med å komme seg dit de skal! Det er det som står der i klartekst og det er det som har stått på VG Nett sin forside siden de lanserte sentralen på torsdag. Ikke for å virke egoistisk på noen måte, men dersom jeg hadde vært i den situasjonen at det var jeg som satt fast på en flyplass og lurte på hvordan jeg skulle komme meg videre, så ville jeg tenkt på meg selv, ikke alle andre! Men, VG Nett ønsker med haikesentralen at alle stakkarene som sitter fast skal hjelpe alle andre enn seg selv...

Kategoriset under: Media Legg igjen en kommentar
Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ingen kommentarer ennå.


Leave a comment

(required)

Ingen trackbacks ennå.