Kjetil Klakegg Bergheim www.minblogg.net

Kommentering

Som mange har lagt merke til er det fullt mulig å kommentere mine bloggposter og dette er noe jeg setter stor pris på. Men det er noen kjøreregler dere som kommenterer må følge:

For det første må jeg godkjenne alle kommentarer før de publiseres, med mindre du allerede har fått godkjent en kommentar. Har du fått godkjent en kommentar står du fritt til å skrive så mange du vil uten at det må gjennom en godkjennelsesprosess. Jeg håper ingen misbruker dette systemet.

For det andre godkjenner jeg aldri kommentarer som inneholder ytringer som bryter med norsk lovgivning. Jeg publiserer heller ikke kommentarer med reklame. Dette inkluderer kommentarer som har meningsinnhold, men som i all hovedsak er reklame.

For det tredje er det åpnet for trådet diskusjon under innleggene slik at det er lettere å holde en diskusjon oversiktlig. Det er av designmessige grunner kun åpnet for åtte nivåer under hver hovedkommentar. Skulle dere bruke opp disse nivåene får dere fortsette en annen plass i kommentarfeltet, men helst i nærheten av der dere slapp slik at det er lettere for andre å følge diskusjonen.

For det fjerde vil jeg nevne at jeg har en veldig liberal politikk når det kommer til ytringsfrihet. Ønsker dere å være anonyme er dette greit for meg, men blir glad om dere kommenterer med deres ekte navn.

For det femte vil jeg i tillegg nevne at alle IP-adresser blir lagret. Ytres det meninger som bryter med norsk lov eller som støter noen og noen ønsker å føre saken videre så vil jeg utlevere all den informasjonen som er tilgjengelig til de rette myndighetsinstanser.

For det sjette må det nevnes at alt som er på internett alltd forblir på internett og jeg vil ikke slette kommentarer dere har skrevet om dere angrer dere i ettertid - med mindre det foreligger svært gode grunner til dette.

Mener du at en kommentar bryter en eller flere av disse kjørereglene er du velkommen til å ta kontakt med meg på kjetil.bergheim@gmail.com også vil jeg se på saken.