Kjetil Klakegg Bergheim www.minblogg.net

Om bloggen

Minblogg.net er Kjetil Klakegg Bergheim sin blogg. Ergo; jeg blogger om det som passer meg, uten å ta hensyn til mine lesere, dere leser den uansett helt frivillig! Grunnen til at jeg blogger er utelukkende at jeg har mye på hjertet som bare må ut til almennheten, og fordi dette er en fin måte å få ut mye aggresjon på. Men det er uansett mye alle dere lesere må tenke på når dere leser denne bloggen.

For det første, jeg mener alt jeg skriver, men noen ganger kan det komme veldig skjevt ut. Dette forekommer ofte når jeg prøver meg på satire, ironi eller andre former for humor og dette forekommer ofte når jeg ikke klarer å sove om nettene. Også overskrifter kan avvike noe fra forventet innhold, da disse selvsagt blir skrevet for å skaffe besøkende til bloggen. Men overskriften handler om innholdet.

For det andre, det som skrives i denne bloggen her må ikke under noen omstendigheter knyttes til mitt politiske arbeid dersom det er helt åpenbart at et blogginnlegg bryter med mine egne prinsipper. Selv om jeg kan bagatalisere store, viktige saker, så er det ofte for å understreke et poeng, som ikke alltid har noe med saken å gjøre.

For det tredje, jeg kommenterer ikke nyhetssaker utelukkende for å få besøkende. Når jeg kommenterer en sak, så er det fordi jeg har noe på hjertet. Dette kan være alt fra saklig kommentering til fullstendig slakt av journalisten som skrev saken. Når det sistnevnte finner sted så er det alltid hyggelig om jounalisten faktisk gidder å kommentere, selv om det ikke hjelper. Saken var dårlig og vil alltid forbli dårlig, sånn er det bare. En dårlig sak kan ikke forbedres, jeg tar alltid utgangspunkt i saken jeg leste først!

For det fjerde, jeg endrer/sensurerer aldri en post med mindre det er helt klare gode grunner til dette. Det kan være dersom jeg kommer med feilinformasjon, linker til feil sak eller har skrevet et ord eller to feil. Da føler jeg at det er min plikt til å rette opp i feilen. Dette gjelder også om noe var vanvittig lite gjennomtenkt da jeg skrev det og jeg selv ser at det var helt idiotisk skrevet (unntak som bekrefter regelen kan forekomme).

For det femte, om noen skulle føle seg støtt av bloggen min, så er det bare å sende inn en kommentar slik at du får ditt syn på saken med også, men blogginnlegget vil ikke bli endret. Dette er en regel jeg følger uansett, jf. forrige avsnitt.